Novembermakro

Det här blir en i hög grad skräddarsydd kurs för ett mindre antal personer som med mycket kort varsel är sugna på en makrofotokurs i höstrusket!

Vi bygger upp kursen som en grundkurs med makrofotografering i fält som huvudinriktning. Kursen kräver inte några förkunskaper men som beroende på gruppens nivå och önskemål kan "snabbspola" vissa moment för att kunna lägga större vikt vid andra.

  • Vi ger tips på intressanta motiv som kan hittas även på hösten och under vinterhalvåret – bra både för den som vill fota i fält och för den som vill ha spännande motiv till inomhusstudion.
  • Vi visar hur på hur blixten kan användas för att få fina resultat i fält – inte bara som ett instrument för att bota rörelseoskärpa utan även för att liva upp färg och konstrast när dagsljuset är dunkelt!
  • Vi vill också visa hur handhållen stackning går till och vilka fördelar det erbjuder! Tekniken är förvånansvärt enkel att komma igång med och är dessutom en perfekt inspark till mer avancerad stackning. 

Om deltagarnas kunskapsnivå är hög fokuserar vi förstås på mer avancerade tips och tekniker. Om intresse och tid finns kan vi även gå in på studiostackningstekniker.

Meddela gärna tankar och önskemål inför kursen nedan så har vi möjlighet att skräddarsy kursen ytterligare alternativt meddela dig om vi tror att resten av gruppen har andra behov/önskemål och att det därmed kan vara bättre för dig att avstå denna gång.

Vid funderingar går det bra att kontakta John via mail eller på 0701-749850.

Ett typiskt novemberkryp, men vad är det för något?

Tid: Lördag den 16 november, mellan klockan 10 och 18

Plats: Överjärva Gård i Ulriksdal. Hitta hit»

Pris: 1600 kr inklusive moms

Deltagarantal: max 10 st (troligtvis betydligt färre med tanke på kort varsel)

Kursledare: John Hallmén och Stanislav Snäll

This form does not yet contain any fields.